ALLEREERST . . .

Van iedere knutseldoos maken wij telkens 2 verschillende leeftijdversies: 

  • een knutseldoos voor peuters & kleuters: vanaf 4 jaar
  • een knutsel doos voor de groteren: vanaf 6 jaar

De leeftijdscategorie kan je altijd aanduiden tijdens het bestellen van jouw product of abonnement.

INFO TARIEVEN & FORMULES

Hier zie je nog eens onze formules op een rij. Je hebt de ontdekkingsdoos, maandabonnement en trimesterabonnement.

ONTDEKKINGSDOOS

De ontdekkingsdoos is de ideale formule wanneer je geïnteresseerd bent in onze diensten, maar nog niet direct een abonnement wilt aangaan. Al onze reeds gemaakte dozen zijn appart te bestellen op onze webshop. Je kan dus jouw favoriete thema kiezen. 

Ben je na onze ontdekkingsdoos overtuigd in onze diensten en wil je een abonnement aangaan? In onze ontdekkingsdoos zit een voucher die het prijsverschil van jouw doos aftrekt. 

Ook heb je de ontdekkingsdoos familie. Dit is voor een gezin met meerdere kinderen. Het verschil ligt in het aantal materialen er zich in de doos bevinden. De ontdekkingsdoos familie bevat voldoende materialen om iedere knutselactiviteit ( 5 in totaal) twee keer te maken.

MAANDABONNEMENT

Ons maandabonnement is een knutselabonnement waarbij je maandelijks thuis een knutseldoos ontvangt Het is een maandelijks doorlopende formule met domiciliering waarbij ons materialenpakket is inbegrepen. Voor meer info over ons materialenpakket: zie verder op deze pagina.

Dit maandabonnement is makkelijk op te zeggen of zelfs te pauzeren*. Een simpele mail naar onze diensten volstaat. Eens wij jouw aanvraag hebben ontvangen, versturen wij jou een bevestigingsmail. Pauzeren kan maar maximum voor 2 maand aansluitend. 

Voor een gezin met meerdere kinderen bestaat er ook het maandabonnement familie. Hierin voorzien wij dat alle knutselactiviteiten twee maal kunnen worden gemaakt. 

*Let wel: dit abonnement is pas opzegbaar of te pauzeren NA het ontvangen van jouw 2de knutseldoos. 

TRIMESTERABONNEMENT

Het trimesterabonnement is een knutselabonnement waarbij je gedurende een trimester (3 maanden) maandelijks een knutseldoos ontvangt. Deze formule kan men niet opzeggen maar wel pauzeren. Om te pauzeren volstaat een mail naar onze diensten. Eens wij jouw aanvraag hebben ontvangen, versturen wij jou een bevestigingsmail. 

Deze formule verloopt automatisch na het verstrijken van de 3 maanden. Indien je wilt verlengen kan je ofwel opnieuw een abonnement aangaan ofwel kan je genieten van 5% extra korting indien je nog voor het verstrijken van het termijn een mail stuurt om deze te verlengen. Vervolgens versturen wij U een voucher met een PROMO code van 5% korting die je kan gebruiken 

Nu hebben wij ook een trimesterabonnement gemaakt voor het gezin: trimesterabonnement familie. Ook dan ontvang je maandelijks een knutseldoos, met als verschil dat iedere knutselactiviteit (5 in totaal) tweemaal kan gemaakt worden. Zo kan het hele, of toch bijna, gezin knutselen!

LAUNCHPAKKET

materiaalpakket

Voor onze abonnees voorzien wij iets extra’s. Bij de bestelling van de eerste doos leveren wij gratis een launchpakket mee t.w.v. € 12,50 Omdat wij enkel uiterst kindveilige en kwaliteitsvolle materialen gebruiken, werken wij dan ook samen met STAEDTLER. Een gevestigde waarde in knutselmaterialen.

Dit pakket bevat: 

  • een tekenpotlood
  • een penseel
  • een gom
  • een set met 12 kleurpotloden, met versteviging langs binnen waardoor de punt minder snel breekt
  • een set met 12 viltstiften die niet druipen
  •  lijm
Indien er iets op is, kunnen deze materialen apart besteld worden via onze webshop.

Snel hulp nodig? Mail naar info@kleineartiest.be